Bodrum TIME’in listesinde! ‘yükselişteki riviera’
22.7.2021 17:33:00

Gözde turizm merkezlerinden Bodrum, dünyaca ünlü haber politika dergisi TIME’in ‘Dünyanın en müthiş 100 yeri’ listesine girdi. TIME, tatil cennetini ‘yükselişteki riviera’ notuyla okuyucularına sundu.

 

MİKAİL ZEYBEK

Dünyaca ünlü Amerikan merkezli dergi TIME, 2021 yılının “Dünyanın en müthiş 100 yeri” listesini yayımladı. ‘Dünyanın en müthiş 100 yeri’ listesinde tatil cenneti Bodrum da yer aldı. TIME, Bodrum’a “Yükselişteki Riviera” sloganıyla listesinde yer verdi.

 

BALIKÇI KÖYÜNDEN POPÜLER TATİL BELDESİNE

TIME, listesinde yer verdiği Bodrum’u şu ifadelerle okuyucularına sundu: “Sahil kenti Bodrum, geçtiğimiz birkaç on yıl içinde, sakin bir balıkçı köyünden popüler bir tatil beldesine ve genellikle Türkiye'nin St. Tropez'i olarak adlandırılan göz alıcı bir sıcak noktaya kadar birçok kez kendini yeniden keşfetti. (Bill Gates ve Roman Abramovich gibi milyarderleri kendine çektiği söylenen süper yat marinasından başka bir yere bakmayın.) O halde, çevre dostu bir villa topluluğu olan Bodrum Loft da dahil olmak üzere bir dizi lüks yeni konaklama seçeneğini karşılaması şaşırtıcı değil. Beş yıldızlı bir sahil tesisi olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum; ve kendi özel plajı olan Radisson Collection Hotel, Bodrum. Geçen yıl, 600 yıllık bir Orta Çağ surları olan ve 2017'den beri restorasyon nedeniyle kapatılan Bodrum Kalesi'nin yeniden açıldığı görüldü.”

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.