GENÇ FUTBOLCUNUN AZİMLİ BAŞARISI
25.5.2021 13:59:00

Genç futbolcu Kerem Pala başarıya emin adımlarla koşuyor.

Genç futbolcu Kerem Pala başarıya emin adımlarla koşuyor. Futbol kariyerine Muğlaspor alt yapısında başlayan 21 yaşındaki Kerem Pala, Muğlaspor altyapısında top koşturduktan sonra, Beşiktaş altyapısına transfer olmuştu. Daha sonra iki yıl Göztepe Spor U19 kategorisinde forma giydi. Kerem Pala daha sonra Yeni Çorum Spora transfer oldu. Çorum Spor ile ilk yılında 2.Lig heyecanı yaşayan Pala daha sonra Çorumspordan, Isparta 32’ye kiralık olarak transfer oldu.

Isparta 32 takımında ilk sezonunda takımını 2. Lige taşıyan altın isimlerden Pala, 2.Lig Yükselme Play Off Çeyrek Finalde İçel İdman Yurdu karşısında 90+2’dk attığı 1 gol ve Yarı Finalde 57’dk attığı 1 golle galibiyetleri süsleyen isim oldu.

Finallerde önemli rol oynayan Pala, “Kiralık olarak forma giydiğim Isparta 32’ de böyle bir başarı elde etmek benim için çok büyük bir gurur kaynağı. Karşılaştığımız her zorlukta arkamızda olan taraftarımıza hocalarımıza, başkanımıza, teknik heyete ve bu başarıda emeği geçmiş tüm takım arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Hedefim her zaman daha da ileri gitmek olacaktır” dedi.

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.