Göcek 2 Tüneli de paralı mı olacak?
12.2.2017 00:03:00

Göcek Tüneli ile ilgili şikayetler devam ederken, yapımı biten Göcek 2 Tünelinin de, dönemin başbakanı tarafından söz verildiği halde, ücretli olacağı iddia ediliyor.

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Göcek Tünelleri ile ilgili TBMM Başkanlığına bir soru önergesi verdi. Bu yılın başında yeniden zam gören ve Göcek 1 Tünelinde tek geçiş için, motosikletlerden 2, otomobillerden 4,5, kamyonetlerden 6, kamyonlardan 9 ve TIR'lardan 13 lira ücret alındığını hatırlatan Aldan, tünelin, su sızdırdığı için bakıma alınacağı, yerine Göcek 2 Tünelinin hizmet vereceğini, işletmenin de yine Göcek 1 Tünelini işleten firmaya verileceği yönünde iddialar olduğunu belirtti.
"Oysa, 7 Haziran seçimleri öncesi dönemin başbakanı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muğla'da yaptığı mitingde, Göcek 2 Tünelinin ücretsiz olacağını sözünü vermiştir" diyen Aldan, önergesiyle, söz konusu iddiaların doğru olup olmadığını sordu.        


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.