KIZILAY HAFTASI DOLAYISIYLA YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
4.11.2021 12:23:00

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Kızılay Haftası nedeniyle yürüyüş gerçekleştirildi.

Menteşe’de düzenlenen Kızılay Haftası etkinliklerine birçok STK, kurum müdürü ve  Emirbeyazıt İlkokulu öğrencilerini katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ve STK’lar Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan yürüyüşü Sınırsızlık Meydanına son buldu. Yürüyüşün ardından Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Arslan tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Arslan, Muğlamızın 153 yılı yürüyüşüne katılan Kızılay Haftasına katılan bütün kamu kurum ve kuruluşlarına bütün sivil toplum kuruluşlarına üniversitemize okullarımıza öğrencilerimize ve siz Kızılay gönüllülerine katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz de 1868 yılında kurulan  ilimizde de on bir ocak 1921 yılında yani bundan tam yüzyıl önce kurulan Kızılay’ımız genci ile yaşlısıyla büyüğüyle küçüğüyle  bütün devlet büyüklerimizle halkımızla bugün e kadar el ele el birliğiyle güç birliğinde mazlumun yanında ihtiyaç sahibinin yanında  hiçbir ayrım gözetmeksizin ırk millet din diyanet hiçbir ayrım gözetmeksizin ihtiyaç sahibi olan herkesin yanında olaraktan ülkenin haklı gururu olmuştur bundan sonrada hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün paydaşlarımızla  birlikte ast olan görevimizi yani ihtiyaç sahibi yanında olmayı sürdürecektir bu anlamda da en önemli katkıyı sunan gönüllülerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz aynı zamanda devletimizin bütün kamu kurum  ve kuruluşlarını bütün katılımcıları bütün destek veren sivil toplum kuruluşlarından kamu kurum ve kuruluşlarına milletimize tekrar tekrar şükranlarımızı sunuyoruz iyi ki varsınız diyorum nice 153’lü yıllara diliyorum” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.