Köyceğiz EMİTT Fuarı’nda tanıtılacak
25.1.2017 11:18:00

Köyceğiz İlçesi’nin doğal güzellikleri, kültürel ve tarihi değerleri, EMITT Fuarı’nda tanıtılacak.

Bu yıl 21'incisi 26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te Köyceğiz'de yerini alıyor. 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70'e yakın ülkenin katılması planlanıyor.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini turizm dünyasının yurt içi ve yurt dışındaki temsilcilerine en iyi şekilde tanıtmak için 26-29 Ocak tarihleri arasında Dünyanın en büyük 5 büyük fuardan birisi olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yer aldıklarını ifade etti.

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.