Meteorolojiden Muğla için etkili yağış uyarısı
21.6.2021 13:02:00

Meteorolojiden, bugün öğleden sonra, Muğla ve ilçeleri için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışta meydana gelebilecek afetler için uyarı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Antalya Bölge Müdürlüğü yapılan duyuruda, Muğla’nın Menteşe, Ula, Seyikemer, Fethiye, Köyceğiz ve Dalaman ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiği ve afete dönüşebileceği konusunda bilgi verildi. Vatandaşlara belenen kuvvetli yağış için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Antalya Bölge Müdürlüğü yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Bugün öğle saatlerinden sonra Muğla’nın Menteşe, Ula, Seydikemer ilçeleri ile Fethiye, Köyceğiz ve Dalaman’ın iç kesimlerinde, yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.