Muğlaspor'da Şok Ayrılık!
5.1.2017 18:20:00

Devre arası hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Muğlaspor, takımın kaptanlarından olan Evren Horozal ile yollarını karşılıklı olarak ayırdı.

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Muğlaspor, takım kadrosunda revizyonlara devam ediyor. Bugüne kadar dört isimle yollarını ayıran Muğlaspor, son olarak takımın kaptanlarından olan tecrübeli stoper Evren Horozal ile yollarını ayırdı.

 

Bu sezon ligde oynanan 16 maçın 15'ine ilk 11'de başlayan Evren, toplamda 1379 dakika sahada kaldı. Evren, instagram hesabından yaptığı açıklama'da ''Severek kaptanlığını yaptığım, formasını giydiğm Muğlaspor'dan ayrılma kararı almak zorunda kaldım, hakkımızda hayırlısı olsun. Başkanım ve bütün yönetici abilerime ve hocalarıma herşey içinteşekkür ederim. Her zaman destek olan 48 Gençlik unutulmazlar arasında yerini almıştır. Hakkınızı helal edin, başarılar diliyorum. Sevgiler, saygılar ...'' ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili olarak Muğlaspor Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

- See more at: http://48spor.com/haber/muglasporda-sok-ayrilik/1483/#sthash.5wpoWWbi.dpuf    


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.