MUĞLA’DA AŞI YOĞUNLUĞU
16.6.2021 14:13:00

Coronavirüsle mücadele kapsamında doktorların ‘aşı olun’ çağrılarından sonra Bodrum ilçesinin ardından Menteşe’de de aşı yoğunluğu yaşandı. Menteşe Devlet Hastanesi’nde vatandaşlar uzun süre aşı sırası bekledi.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde vatandaşlar aşı için hastanelere koştu. Gece geç saatlerde bile hastanelerin önünde metrelerce kuyruklar oluştu.

Ülke genelinde yeni tip Coronavirüs salgınına karşı toplumsal bağışıklık kazanılması için uygulanan aşı programı kapsamında Menteşe Devlet Hastanesi’nde yoğunluk devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın SGK kayıtlı tüm çalışanların ve 40 yaş üstünün aşılanacağını duyurmasının ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Menteşe Devlet Hastanesi’nde aşı yoğunluğu yaşandı.

Vatandaşlar, gece geç saatlerde bile uzun süre aşı sırası bekledi.

MUĞLA’DA 684 BİN 254 KİŞİ AŞILANDI

Öte yandan Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye geneli aşı haritasına göre, Muğla’da 684 bin 254 kişi aşılandı. Buna göre, birinci doz aşı sayısı 418 bin 697 olarak, ikinci doz aşı ise 265 bin 557 olarak açıklandı.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.